Canapéer

Chevremousse med hjortronmylta, vegetarisk  24:-
Gravad lax med pepparrotsfärskost och inlagd gurka  29:-
Parmesankaka med tapenade på oliver och russin, vegetarisk  27:-                
Gubbröra med picklad rödlök  28:-
Parmaskinka med kronärtskockspesto  30:-
Renstek med stenbitsrom  32:-
Klassisk skagenröra med färsk pepparrot  30:-
Rökt ankbröst med waldorfsallad  30:-
Gravad bifftartar på kavring med örtdipp  30:-
Kycklinglevermousse med baconchips och marinerad apelsin 28:-
Talleggio med honung och hemgjord marmelad 28:-
Endiveblad med gravad lax, crème fraiche, forellrom, citron och nymalen svartpeppar  32:-
Kumminstekt tonfisk med syrad salladskål, ricotta och citronolja  32:-
Svartpepparsotad oxcarpaccio med tryffelmascarpone, semitorkad cocktailtomat och rostade pinjenötter  35:-
Bresaola  med getost, valnötter och honungsvinägrett  32:-

De Lux Canapéer

Löjrom, crème fraiche, rödlök  52:-   
Rökt laxrillette med forellrom  42:-   
Ekologisk anklevermousse med päron marmelad  42:-
Koreansk råbiff med äggcrème  42:-