Förrätter

Marinerad tärnad vattenmelon med fårost, rostade solrosfrön samt en fräsch apelsin och honungsvinägrette  69:-
Klassisk italiensk mozzarella caprese  85:-
Lax Carpaccio med kålrabbi remoulad toppad med surdegskrutonger, skottsallad, örtolja och citron  98:-
Jordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla, pancetta och tryffel  105:-
Kronärtskockssallad med mozzarella, basilika, rödlök på bondbröd med Parmachips  95:-
Löjromstoast med rödlök, gräslök, citronsmetana, färsk dill och västerbottenost  125:-
Råbiff med klassiska tillbehör; schalottenlök, äggula, kapris, rödbetor och Dijon  110:- / 189:-
Norrlands Tapas; sashimi på hemgravad röding och ren med friterad schalottenlök, västerbottenbakelse med
löjrom, crème fraiche, rödlök och gräslök  139:-
”Antipasti misto” – Italienska charkuterier: Fänkålssalami, mortadella, prosciutto di Parma och Ventricina. Serveras på en salladsbädd dekorerat med marinerade grönsaker, oliver, grissini och mozzarella  128:-
Inkokt grön sparris serverat med hollandaiseslungade kräftstjärtar i en parmesankorg  98:-
”Vitello Tonnato”- tunt skivad kalvfilé toppad med tonfiskdressing , friterad kapris och jungfrusallad  102:-
Ljummen sallad på betor serveras med fårost och marinerad skogssvamp samt krispig pancetta  89:-
Grillade marinerade Jätte räkor med skottsallad, Aioli och bondbröd  118:-
Laxtartar på hemgravad lax med färskosttäcke och friterad kapris  89:-
Toast Skagen på handskalade räkor med citronconfit och örtolja  98:-
Serranoskinka med kronärtskockspesto, bakad tomat och grillat lantbröd  95:-
Klassisk Carpaccio: Tunt skuren oxfilé serverat med Parmesan rucola, rödlök, citron 108:-
Handskalade räkor med tärnad avokado, rödlök, färsk vitsparris serveras med krämig nobisdressing  110:-

På alla priser tillkommer moms 12 % och eventuell leveransavgift. Minimum beställning är femton portioner.