Fisk

Grillad laxfilé med ugnsbakade grönsaker serveras med krämig vitvinsås med parmesankaka  198:-
Ungsbakad röding med trattkantarellsås serveras med smörslungad sparisspotatis samt primörer  210:-
Havs Wallenbergare serverat med potatispuré, smörkokta ärtor med skagensås samt citron  169:-
Grillad hälleflundra med färsk sparris och handskalade räkor serveras med mild fänkålsås, citron   258:-
Lätt friterad marulk med smörstekt sjökorall, kantareller, rostade hasselnötter samt saffran aioli   258:-

Fågel

Calvados stekt vårkyckling med puylinser, glaserade primörer och anklever samt hasselbackspotatis  225:-
Majskycklingfilé med basilika och tomatsås, rostade grönsaker och en ricotta och spenatlasagne  169:-
Rosastekt ankbröst med färsk dragon, skogschampinjoner, rödvinsås serveras med mandelpotatispuré  228

Kött

Lågtempad rökt kumminfläskkarré  serveras med hemgjorda Tyringekorvar  och bräserat surkål  159:-
Roulad på oxinnanlår fylld med pancetta, pecorino serveras med smörig tomatvitvinsås och primörer  178:-
Ugnsbakad lammlägg med färska örter och bakade kvisttomater, rosmarinsky serveras med potatisgratäng  210:-
Wallenbergare med klassiska tillbehör; potatispuré, smörkokta gröna ärtor, rårörda lingon samt skirat smör  169:-
Knaperstekt ”12-timmars” fläsksida med hasselbackspotatis och ingefärssås  198:-
Saltimbocca” Italiensk klassiker på kalvinnanlår med salvia och parmaskinka i en marsalavinsås med färska
plommontomater serverat med potatiskaka  217:-
Grillade lammracks serverat med parmesan och polentakaka, rosmarinsky och marinerade grönsaker  248:-
Grillad gödkalvs entrecote serverat med en potatis och roquefort potatisgratäng samt en valnötssallad och portvins sky  238:-
Rödvinsbrässerad oxkind och potatispuré med västerbottensost, stekt lök och saltgurka  225:-
Gorgonzola späckad oxfilé med pancetta serveras med mustig rödvinsås och potatisgratäng  269:-
Hängmörad biffrad, Black Angus,  med Hemgjord bearnaise serveras med krämig potatiskaka samt ugnsbakad kvisttomat  259:-
Mörad entrecôte ”Bourguignon” med rökt sidfläsk, skogsvamp, smålök och rostad vitlökspuré samt rödvinssås  245:-
Klassisk oxfilé lindad i bacon med glaserade svartrötter, anklever serveras med tryffelsky och duchessepotatis   275kr