Meny 1

Basilikamarinerade tomater
på tunnskuren prosciutto toppad med skottsallad och krutonger.
 ...
Klassisk toast skagen
med handskalade räkor, dillolja och gravad citron.
 ...
Grillad majskycklingfilé
serveras med dragonrödvinssky och marinerade grönsaker samt potatisbakelse
 ...
Ugnsbakad norsk fjordlax
serveras med primörer och en krämig ramslöksås, citron
...
Vaniljpannacotta med skogsbär
 ...
Äppelkaka med kanelflarn och jordgubbar
Pris: 345 kr/person

Meny 2

Carpaccio på lättgravad lax
med en skottsallad, remoulad på kålrabbi och pepparrot, citron och surdegskrutonger.
 ...
Sallad på gotländska betor
med lättrökt lamm, krispiga skott, svensk getost och en honungsvinägrette.
...
Kalventrecôte
serveras med rödvinsås och marinerade kronärtskockor samt en krämig potatisgratäng
 ...
Halstrad fjällröding
med en trattkantarellsås, mandelpotatispuré och säsongens primörer.
...
Pistagepannacotta med chokladmousse med färska bär
...
Vitchoklad bavaroise med björnbär och krisp
Pris: 395 kr/person

Meny 3

Lättrökt tunnskuren renytterfilé
serveras med skottsallad västerbottenchips och rostade grönsaker samt färsk riven pepparrot
...
Löjromstoast på kalix löjrom
med gräddfil, rödlök och gräslök, citron
...
Hälleflundra med halstrad pilgrimsmussla.
med timjanbakad smålök, mustig hummervitvinsås serveras med jordärtskockspuré.
...
Helstekt oxfilé
serveras med tryffelsky smaksatt med gåslever, färsk sparris och pancettachips samt potatisbrulée.
...
Vit och mörk chokladterrin serveras med hemgjord hallonsorbet och pistageflarn  
 ...
Klassik crème brulèe
Pris: 455 kr/person