| Chevremousse med hjortronmylta, vegetarisk | 44:- |
| Gravad lax med pepparrotsfärskost och inlagd gurka | 49:- |
| Parmesankaka med tapenade på oliver och russin, vegetarisk | 47:- |
| Gubbröra med picklad rödlök | 48:- |
| Parmaskinka med kronärtskockspesto | 50:- |
| Renstek med stenbitsrom | 52:- |
| Klassisk skagenröra med färsk pepparrot | 50:- |
| Rökt ankbröst med waldorfsallad | 50:- |
| Gravad bifftartar på kavring med örtdipp | 50:- |
| Kycklinglevermousse med baconchips och marinerad apelsin | 48:- |
| Talleggio med honung och hemgjord marmelad | 48:- |
| Endiveblad med gravad lax, crème fraiche, forellrom, citron och nymalen svartpeppar | 52:- |
| Kumminstekt tonfisk med syrad salladskål, ricotta och citronolja | 52:- |
| Svartpepparsotad oxcarpaccio med tryffelmascarpone, semitorkad cocktailtomat och rostade pinjenötter | 55:- |
| Bresaola med getost, valnötter och honungsvinägrett | 52:- |