| Marinerad tärnad vattenmelon med fårost, rostade solrosfrön samt en fräsch apelsin och honungsvinägrette | 79:- |
| Klassisk italiensk mozzarella caprese | 95:- |
| Lax Carpaccio med kålrabbi remoulad toppad med surdegskrutonger, skottsallad, örtolja och citron | 108:- |
| Jordärtskockssoppa med halstrad pilgrimsmussla, pancetta och tryffel | 115:- |
| Kronärtskockssallad med mozzarella, basilika, rödlök på bondbröd med Parmachips | 105:- |
| Löjromstoast med rödlök, gräslök, citronsmetana, färsk dill och västerbottenost | 145:- |
| Råbiff med klassiska tillbehör; schalottenlök, äggula, kapris, rödbetor och Dijon | 120:- / 199:- |
| Norrlands Tapas; sashimi på hemgravad röding och ren med friterad schalottenlök, västerbottenbakelse med löjrom, crème fraiche, rödlök och gräslök | 149:- |
| ”Antipasti misto” – Italienska charkuterier: Fänkålssalami, mortadella, prosciutto di Parma och Ventricina. Serveras på en salladsbädd dekorerat med marinerade grönsaker, oliver, grissini och mozzarella | 138:- |
| Inkokt grön sparris serverat med hollandaiseslungade kräftstjärtar i en parmesankorg | 108:- |
| ”Vitello Tonnato”- tunt skivad kalvfilé toppad med tonfiskdressing , friterad kapris och jungfrusallad | 112:- |
| Ljummen sallad på betor serveras med fårost och marinerad skogssvamp samt krispig pancetta | 99:- |
| Grillade marinerade Jätte räkor med skottsallad, Aioli och bondbröd | 128:- |
| Laxtartar på hemgravad lax med färskosttäcke och friterad kapris | 99:- |
| Toast Skagen på handskalade räkor med citronconfit och örtolja | 108:- |
| Serranoskinka med kronärtskockspesto, bakad tomat och grillat lantbröd | 105:- |
| Klassisk Carpaccio: Tunt skuren oxfilé serverat med Parmesan rucola, rödlök, citron | 118:- |
| Handskalade räkor med tärnad avokado, rödlök, färsk vitsparris serveras med krämig nobisdressing | 120:- |
Förrätter
Tillkommer moms på samtliga priser 12%
