| Lågtempad rökt kumminfläskkarré serveras med hemgjorda Tyringekorvar och bräserat surkål | 169:- |
| Roulad på oxinnanlår fylld med pancetta, pecorino serveras med smörig tomatvitvinsås och primörer | 188:- |
| Ugnsbakad lammlägg med färska örter och bakade kvisttomater, rosmarinsky serveras med potatisgratäng | 220:- |
| Wallenbergare med klassiska tillbehör; potatispuré, smörkokta gröna ärtor, rårörda lingon samt skirat smör | 179:- |
| Knaperstekt ”12-timmars” fläsksida med hasselbackspotatis och ingefärssås | 208:- |
| ”Saltimbocca” Italiensk klassiker på kalvinnanlår med salvia och parmaskinka i en marsalavinsås med färska plommontomater serverat med potatiskaka | 227:- |
| Grillade lammracks serverat med parmesan och polentakaka, rosmarinsky och marinerade grönsaker | 258:- |
| Grillad gödkalvs entrecote serverat med en potatis och roquefort potatisgratäng samt en valnötssallad och portvins sky | 248:- |
| Rödvinsbrässerad oxkind och potatispuré med västerbottensost, stekt lök och saltgurka | 235:- |
| Gorgonzola späckad oxfilé med pancetta serveras med mustig rödvinsås och potatisgratäng | 279:- |
| Hängmörad biffrad, Black Angus, med Hemgjord bearnaise serveras med krämig potatiskaka samt ugnsbakad kvisttomat | 269:- |
| Mörad entrecôte ”Bourguignon” med rökt sidfläsk, skogsvamp, smålök och rostad vitlökspuré samt rödvinssås | 255:- |
| Klassisk oxfilé lindad i bacon med glaserade svartrötter, anklever serveras med tryffelsky och duchessepotatis | 285:- |